European Wilderness Society

Case informatie

European Wilderness Society

Voor EWS (European Wilderness Society) ben ik afgereisd naar Synevyr National Nature Park in Oekraïne om daar in samenwerking met To Infinity & Beyond een korte informatieve film te maken over het 'WILDArt'-evenement.
Het project is ontwikkeld om artiesten en creatievelingen hun talent in te zetten in een prachtige en unieke omgeving in vier Europese landen: Tsjechië, Estland, Slowakije en Oekraïne. Tegelijkertijd is dit project bedoeld om de kwaliteit van leven van de lokale bevolkingen die in deze gebieden leven te verbeteren en het bewustzijn over de bijzondere waarde van hun omgeving en de mensheid te verhogen.

Het WILDArt evenement vond plaats van 9 tot 15 augustus 2018 in het Synevyr National Nature Park in Oekraïne. Een internationale groep van 11 artiesten uit 5 verschillende landen (Oostenrijk, Tsjechië, Nederland, Roemenië en Oekraïne) ontdekte samen de meest mooie en wildste plekken van Synevyr, waaronder de Darvaika wildernis, om geïnspireerd te raken door de Oekraïnse natuur en op locatie kunst te maken. Dit heeft geresulteerd in een variatie van kunstwerken die getoond zullen worden op tentoonstellingen in heel Europa.

Volgende case

Ook zo'n geweldig project starten?

hachu.nl ©2018. All Rights Reserved.
Made with ♥ by Richard Verbeek.